Slutten på universitetseksamener, Valentisdag og Eurovision-nyhetene.

Jeg vet at jeg ikke har postet her på lenge fordi jeg ønsket å ta en pause fra bloggen min, men jeg er tilbake i full gang, og jeg vil gjerne fortelle deg om noen hendelser som har skjedd siden begynnelsen av det nye året frem til i dag.

 

La oss starte fra det grunnleggende først som er at eksamensperioden på universitetet som allerede er over og jeg allerede har begynt å gå på neste semesters kurs på universitetet. Selv om det allerede har gått ca. 1,5 år (og jeg hadde ingen anelse om hvordan dette nye utdanningssystemet fungerer), har jeg begynt å tilpasse meg og føler meg enda mer forberedt til de neste eksamenene og for kunnskapen jeg får og vil fortsette å få fra forelesninger av lærerne mine. Det er mange interessante ting som hver professor kan lære deg i sitt eget kurs, fordi med de mange års erfaring som hver av dem har, har du muligheten til å lære denne kunnskapen og bruke den til arbeidet du har tenkt å gjøre i fremtiden . Kunnskap er et veldig kraftig våpen for hverdagen. Har alltid vært og vil alltid være det. Det er opp til hver enkelt av oss om vi vil lære det eller rett og slett aldri bruker det selv.

For nesten en uke siden var det Valentinsdagen. Årets mest spesielle og favorittferie. Det er dagen da du har sjansen til å vise personen du elsker hvor mye du elsker dem på tusenvis av måter, og blant dem er de to mest kjente måtene gaver og vakre kjærlighetsord. Naturligvis er imidlertid ikke denne feiringen lik for alle. Noen bryter opp, noen gråter og noen føler seg ensomme. Dette er slett ikke hyggelig, men dessverre eller heldigvis kan det skje hvem som helst. Livet er fullt av overraskelser. Jeg personlig feiret denne dagen ved å lytte til to sanger som har gått viralt på TikTok, Miley Cyrus og også Shakiras nye sang. Det var en spesiell og unik opplevelse for meg.

Fullfører timen sent på universitetet og venter på bussholdeplassen. (Privat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og nå la oss snakke om MGP og Eurovision-nyheter!🥳

Som hvert år så jeg finalen i årets MGP og jeg kan si at hvert år blir jeg mer og mer overrasket. Det var en fantastisk konkurranse og vi hadde en del overraskelser. Flotte og nye låter, artister, nye avsløringer (ja jeg snakker om Subwoolfer), intervjuer osv. Vinneren av denne fantastiske kvelden ble Alessandra Mele med sangen Queen of Kings. Sangen og liveopptredenen er allerede på youtube og du kan høre den på spotify. Det er også mange land som allerede har gitt ut sine egne representanter og sine egne sanger. Jeg ønsker alle vinnere fra alle land lykke til, og vi sees snart i Liverpool i mai.

Jeg tenker på å lage en podcast for å gi en god oppdatering på nyhetene og kommentere Eurovision-låtene og også forutsi resultatene sammen under finalen. Hva er din mening om denne ideen? Gi meg beskjed i kommentarfeltet om du så årets MGP-finale, hva er dine spådommer for årets Eurovision-vinner og også om du liker ideen med podcasten.

Takk for at du leser dette ❤️.