Andre universitetsår

Tilbake til universitet som student.

Ja, mine kjære venner. Snart skal jeg tilbake til universitetet mitt, og jeg er veldig glad for det! Jeg er litt nervøs fordi universitetseksamenene starter om en uke og jeg føler meg litt rar. Jeg håper dette året blir bedre og jeg skal studere mer. Jeg antar at nesten alle ønsker å få gode karakterer og få nyttige ferdigheter for sin nære fremtid. Det er derfor vi går på universitetet, ikke sant? Vi prøver å gjøre vårt beste og lære hvordan vi kan forbedre vår kunnskap. Dette er det viktigste! Å gjøre vårt beste og aldri gi opp drømmene våre. Å være i et nytt miljø tar tid å være en del av og jeg har funnet ut hvordan jeg kan passe inn i det og det er det som er bra.

 

Forskjellen mellom første og andre år på universitetet.

Sannheten er at din første dag på universitetet tar deg tilbake til minnene du hadde da du først gikk på skolen. Da var kanskje alt mer uskyldig. Du føler deg igjen som en fremmed blant forskjellige mennesker og du vet ikke hva som kommer til å skje videre. Du låser opp nye muligheter for livet ditt, og du får også en flott mulighet til å prøve ditt beste for å nå noen av dine fremtidige mål. Det er et nytt sted og en ny verden. Du oppdager nye ting og får nye erfaringer. Å komme inn i en annen rutine er en utfordring. Det er som å gå inn som spiller i et nytt spill, og avhengig av dataene du mottar, må du svare og vinne og eksamen er hovedmålet for en student.

 

Her er noen tips om hvordan du starter ditt nye universitetsår:

  1. Ha godt humør. Det er viktigst å starte det nye året med et smil og gi mot til nye og gamle klassekamerater også. Når du ser noen smile, har du og gir også håp til andre om at det nye året vil bli bedre enn det andre. Det er som et lite løfte.
  2. Finn måter å holde fokus i timene. Finn måter å holde fokus i timene. Å være fokusert på studier, er ikke alltid lett. Noen ganger tenker vi bare på andre ting vi ønsker å gjøre i løpet av dagen eller kanskje de neste dagene, og det er en helt vanlig tanke. Men som studenter må vi prøve å være så fokuserte som vi kan være til vi skal fullføre studiene og gå til neste nivå. Hvis vi ønsker å lykkes, må vi legge noen av dem bak oss og gjøre dem sanne litt senere.
  3. Organiser studietiden din. Hver student trenger å ha en balanse i livet sitt. Å studere og ha tid med vennene sine er veldig viktig for å ha god mental helse, være energisk og alltid ha godt humør. Vi kan ikke ha godt humør hver dag, men bare et smil er nok for å ha en bedre dag på slutten.
  4. Studer med venner. Det er folk som studerer sammen som en liten studentgruppe. Du finner lignende grupper på universitetsbiblioteket. Du kan snakke med de nye vennene dine fra klassen om det, og du kan planlegge å dra dit og studere. Organiser planen din, og jeg er sikker på at du vil få muligheten til å studere på en bedre måte. Men hvis du bor langt fra dem og ikke har nok tid, kan du bare gjøre det på nettet.
  5. Ha en studieplass. Det er veldig viktig å studere et sted du vil føle deg glad og trygg. Når du finner dette stedet, vil du begynne å studere bedre og psykologien din vil endre seg til den beste.
I think that happens almost to everyone who is student in 1st year of university, hehe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå føler jeg meg (ganske) klar for det andre året av universitetsstudiene mine. Selv om sommerferien har gått mot slutten, føler jeg meg så godt å gå tilbake som student. Blandede følelser, men jeg føler meg klar. Jeg ønsker alle elever et godt skoleår og bare ikke glem å ha en balanse i livet ditt. Det er alltid viktig å være glad og ansvarlig. Vi trenger å studere, slappe av og ha det gøy ❤️.