Filmpreferanser for juleferien🎅🏻.

Jeg antar at de fleste av oss liker å se film i juleferien med favorittmaten eller drinken mens vi slapper av på sofaen, ikke sant? Her er noen gode filmer du kan se og nyte sammen med familien din:

1. Home alone 1+2! Jeg tror for mange mennesker er det nummer én valg hvert år. Men alle som ikke har sett den enda vil jeg anbefale den fordi det er mye latter og julestemning.

Home Alone | 20th Century Studios Family

2. The Grinch! Hvis du har barn må du se denne filmen!! Denne filmen kan bli et av de beste valgene dine når du først ser den, for selv om den er ganske moderne og kan gi deg muligheten til å gå tilbake til tiden da du var barn og nå er du voksen, gir den deg også muligheten å forstå julens magi og å gi glede til folk uten å kjenne deres fortid, men vi kan vise kjærlighet og få dem til å føle seg velkomne også. Det er en veldig vakker film. Jeg anbefaler det til deg uten reservasjon.

Watch The Grinch | Prime Video

3. Scrooge! Jeg vet at denne filmen er den vanligste og mest klassiske, men jeg tror den kan klassifiseres som en av de beste filmene med dyp mening på en veldig fin måte kan jeg si. Selv om det er et veldig klassisk eventyr for små barn, slik at de kan forstå noen viktige ting for fremtiden deres.

Scrooge - Rotten Tomatoes

4. The Polar express! Dette er film selv om det er science-fiction, jeg kan også si at den er litt (litt) realistisk også. Du kan føle adrenalinet i blodet gjennom handlingen. Den har veldig vakre julemeldinger.

The Polar Express (2004) - IMDb

Det er mange filmer i verden som de er veldig vakre, fulle av glede og også med veldig vakre budskap. Hvilken er favorittfilmen din, hva er favorittmaten eller -drikken din mens du ser på dem og også med hvem du ser på dem? Jeg ønsker at du vil ha den mest magiske julen og se mange mange filmer!