Min første eksamen og kjærlighetstips til Valentinsdagen.

Jeg savnet virkelig å skrive mine egne personlige blogger, og av denne grunn vil jeg gjerne dele noen øyeblikk som jeg ikke nevnte for deg tidligere, som skjedde hele denne tiden. Universitetskurs, fiolintimer og semestereksamenene mine har fylt timeplanen min og daglige arrangementer går veldig raskt. Men jeg vil få muligheten til å fortelle deg om alle disse tingene i denne enorme bloggen og vurdere det, som en oppdatering.

På Fredag morgen har jeg tenkt å gi mitt siste semesterkurs på universitetet. Jeg føler meg litt engstelig fordi kursene virker ganske vanskelige, men jeg føler også en lettelse fordi jeg allerede har bestått noen kurs og jeg gleder meg til resultatene fra alle kursene kommer ut slik at jeg kan se hvilke kurs jeg må gi i neste semester, så jeg slipper å gi noe til neste år. Jeg er virkelig utslitt etter 9 leksjoner. Jeg vil gjerne se filmer og slappe av men det er ok fordi jeg håper å gå i Erasmus-programmet og reise til Spania. Jeg elsker dette landet og deres morsmål også. Så jeg vil begynne å lære spansk på nett, og jeg håper virkelig jeg får muligheten til å snakke språket så godt, som jeg kan. ¡Vamos amigos! (Let’s go my friends!).

Selv om jeg ikke liker å drikke kaffe i det hele tatt, liker jeg å drikke appelsinjuice og vanligvis grønn te, men jeg liker også all slags te generelt. Men når jeg er  sulten om morgenen, liker jeg å ledsage det med en god og velsmakende matbit, for eksempel en enkel sandwich, men i dette tilfellet foretrakk jeg ostepaien. Det var en veldig fin kombinasjon til lunsj kan jeg si. Denne begivenheten skjer nøyaktig et par dager etter bursdagen (som jeg dessverre ikke hadde mulighet til å feire).

Heldigvis hadde jeg muligheten til å blåse ut lysene i en herlig og deilig kake og spesielt liker jeg den lille franske detaljen på kaken. De franske makronene! De var mine favoritter, akkurat som da jeg reiste til Paris i en yngre alder og prøvde dem for første gang. Smak er et minne. Jeg er sikker på at denne tingen har skjedd med dere alle, og hvis du vil gjenoppleve det, ikke nøl med å gjøre det til en realitet. Det er så fint å ha vakre minner. Er ikke det rett? Ikke nøl med å leve et så vakkert og søtt øyeblikk.

Det siste jeg ønsker å ønske er glad valentinsdag og god morsdag. Jeg vet at det kanskje er for sent for å ønske det, men det er aldri for sent å vise min kjærlighet til mine kjære. Jeg håper du hadde en flott tid med familiene dine og menneskene du ønsker å være resten av livet, og for de som ikke fant sin andre halvdel ennå, her er noen tips fordi jeg ikke hadde muligheten til å gi dem da, jeg gjør det akkurat nå:

  • It’s not necessary to buy expensive things: Selv om du liker å kjøpe dyre ting er det slett ikke ille, tvert imot vil det være en veldig god sjanse til å gi muligheten til din kjære til å gi ham noe han mangler og gjøre ham glad. Men noen ganger er det ikke nødvendig, for lykke er ofte skjult i enkle ting. Jo enklere det er, jo mer verdifullt ser det ut og er gravert inn i minnet ditt som noe unikt. For , du kan ta den med deg og se fra den vakreste utsikten i en veldig god del av et område solnedgangen og la solens magi fortrylle deg med sine stråler.
  • Make yourself feel beautiful and take care of it: Det er veldig viktig å få oss selv til å føle oss vakre hver dag. Ta vare på det og prøv å forbedre deg selv om menneskene som står ved din side og de er med deg. Noen ganger, selv om vi ikke kan forstå det, merker vi ikke om vi prøver å gjøre vårt beste hver gang, og det er ikke dårlig, bare vi trenger alltid noen til å minne oss på det. Som mennesker må vi bry oss om andre også, selv om vi også er på valentinsdagen.
  • Send an message/poem to your lovely people: Liker du å skrive dikt? Send den deretter til din egen person og minn ham på at du alltid vil tenke på ham og at du aldri kommer til å glemme det. Det er veldig viktig å vise vår kjærlighet hver dag, ikke bare denne spesielle dagen. Voks opp talentet ditt hvert år og skap noe nytt, noe annerledes. Jeg er sikker på at hvis du prøver å gjøre noe spesielt og så mye unikt, vil andre legge merke til det, og du vil aldri vite hva det kanskje kommer til å skje neste gang.
  • Buy / do something different instead of chocolate, candies and cute teddy bears: Dette er nå en veldig vanlig ting som skjer på Valentinsdagen som faller nøyaktig samme dag som morsdagen, og jeg tror det ville vært veldig hyggelig å gjøre en forandring. Hva tror du? Vil du ha noe annerledes? Eller kanskje enda bedre kan du kombinere dem og lage nye og vakre nye ideer. Alle på denne viktige dagen har rett til å kjøpe og ta det valget de vil, men å gjøre en forskjell gjør deg unik. Tenk på hva du vil gjøre neste gang og gjør det. (ikke overdrivelser, men det er aldri for sent for noe vakkert og verdifullt).
  • Saying “I love you” to your lover is the most important phrase: Selv om du ikke tror det, er denne setningen den viktigste av alt. Hvis du virkelig er forelsket i kjæresten din, er det veldig bra å ikke bare si det hver dag, men du må også mene det. Om morgenen, på dagen og om natten. Dette er kanskje bare en enkel setning, men med en enorm positiv effekt på kjæresten din. Hvis du har kjempet med ham/henne sist, prøv å gjøre ditt beste og si denne setningen fra bunnen av hjertet ditt. Du vet aldri hva som kommer til å skje.

Har du hatt en flott tid på valentinsdagen og morsdagen? Jeg håper virkelig neste år blir bedre for dere alle, og hvis dere ikke hadde sjansen til å feire noen av disse to feiringene, er jeg ganske sikker på at dere vil ha sjansen til å gjøre det. Aldri er det for sent for noe. Ikke vær trist, og du vil alltid ha noen ved din side, og jeg er også sikker på at du vil finne den andre halvdelen din, og selv om foreldrene dine bor langt hjemmefra, kan du chatte med dem med videosamtaler og føle deg mye bedre. Internett har gjort livene våre bedre på denne måten, og vi savner folkene våre mindre, og det er vel bra?

Håper dere alle får en fin dag! ❤️