Denne julen blir annerledes🎅🏼

I morgen tidlig er det juledag! Jeg ønsker alle “God jul🎅🏼”.

Jeg kan fullt ut forstå at hele den vanskelige tiden med pandemien som vi opplevde og fortsetter å oppleve vi ikke er på vårt beste, fordi vi hadde en ekskludering som brakte oss til en veldig vanskelig situasjon som inviterte oss til en større grad av forvirring, tristhet og sinne å si fra andre år, men heldigvis vil vi alltid ha muligheter til å gjøre livene våre vakrere og lysere. Jeg er ganske sikker på at noen mennesker ikke har denne muligheten til å se dette lyset av håp og glede som de gjerne vil føle, fordi de tror at det ikke er noen mennesker rundt dem som kan støtte dem, og som vi alle vet så vakre dager ingen skal ha det slik, og vi bør gjøre så godt vi kan for at alle skal føle seg unike og magiske jul.

Denne julen utgjør den store forskjellen.

Hvordan føler hver og en av oss hver jul? Føler du seg unik? Føler du deg ensom? Føler du deg melankolsk? Er det depresjon eller nei? Er du fornøyd med familien din? Så mange spørsmål, så mange bilder, men til og med så mange følelser blandet sammen i disse vakre og festlige dagene, er noe vi virkelig ikke lett kan oppfatte rundt oss. Hver person har en annen karakter og ikke alle uttrykker følelsene sine. Dette er helt logisk, og jeg tror det ville være bra å ikke bare se på den åpenbare karakteren, men å prøve å lære og forstå hver historie som alle skjuler fordi de gjør en forskjell og vi vil se en annen person med andre øyne enn oss så ham tidligere. Denne julen, gjør forskjellen og gjør det. Du har ingenting å tape. Han satte seg ned med ham og lyttet til historien hans. Du kan forstå mange ting om livet til noen fra henne. Fortid og nåtid har stor betydning og stor innflytelse. Ikke la noen historie gå til spille.

Sannheten er at ja, jeg vil gjerne dele følelsene mine for dette året med meg, men jeg tror det ikke vil være gjennomførbart for i år, kanskje jeg gjør det neste år. For øyeblikket er følelsene blandede. Ingen glede, ingen tristhet, kanskje nostalgi og melankoli. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det i ord og uttrykk, men for øyeblikket føler jeg meg ganske bra kan jeg si, jeg ville bare ønske å leve en vakrere og mer magisk jul. Dette øyeblikket har kanskje ikke kommet ennå når jeg vil føle det, men jeg har et håp og en optimisme for den nærmeste fremtiden. Jeg tror denne julen er veldig unik for alle. Jeg ser mange endringer rundt meg fra folk som står meg nær, men i meg selv, nei, jeg tror ikke jeg har sett mye. Å være annerledes, ja, gjør forskjellen, og gjør deg unik, men det er tider når du ikke føler det og du ønsker å bli ett med helheten. Jeg vil råde deg til å ikke gjøre det. Gjør det hjertet ditt forteller deg å gjøre og gjør det du virkelig ønsker å gjøre. Ikke la noen påvirke deg negativt. Gjør forskjellen og gjør endringen som folk ønsker å se og vil sette pris på. Det er aldri for sent. Tro meg, prøv det og skriv til meg hvis du vil ha din mening og synspunkt i kommentarfeltet.

Ønsker deg det beste!

Jeg håper virkelig dere får en flott tid med familiene deres på denne spesielle og unike ferien vi har. Jeg ønsker deg se dine favorittjulefilmer og oppdag nye, spis favorittgodbitene dine, gjør de etablerte juletradisjonene som hvert år og prøv å nyte dem så mye du kan fordi det nye året kommer veldig snart og dette året er over snart. Du bør ikke glemme å gjøre noe spesielt og unikt! Hvert år er unikt og vil være en fantastisk mulighet til å gjøre det så fancy og hyggelig som du kan <3.