Det beste jeg vil gi til nyttårsaften🥂

Nytt år, nye mål.

Εt nytt år har kommet, et annet har gått. Hvert år er unikt fordi de skiller seg fra hverandre. Det vil være mange omveltninger i hver enkelt av oss fra hyggelig til veldig ubehagelig, som selv om vi ikke ønsker at det skal skje dessverre er en del av hverdagen vår, men det er opp til oss å gjøre alt til godt og optimistisk. Ikke bli skuffet over fjoråret, for det som nettopp kom til oss vil bli bedre. Alt vi trenger å gjøre er å ha tro, optimisme, utholdenhet, tålmodighet og hardt arbeid. Prøv å ha positive og optimistiske tanker, de hjelper alltid. Hvert år endres målene våre enten fordi vi har oppnådd de forrige og vi ønsker å gå et skritt videre, eller vi vil gjerne legge dem bak oss fordi vi er lei av å prøve og håpe. Selvfølgelig kan alle som vil fortsatt håpe og prøve, men når det har gått lang tid, ville det være bedre å legge det bak seg som et vakkert minne og innsats. Jeg sier ikke at du bare skal gi opp hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes, gjør det. Vær aldri skamfull over valgene du ønsker å ta i livet ditt uansett.

I disse høytidene skulle jeg gjerne gjøre forskjellige og morsomme ting, men jeg klarte dessverre ikke å oppfylle alle. Men jeg er glad for at jeg klarte å oppfylle halvparten av dem. Jeg bakte småkaker, jeg så mange julefilmer, jeg gråt mye glede, jeg endret plass på rommet mitt. Dagene var ganske kreative og jeg var veldig fornøyd med det, men det var dessverre en side til ved meg selv. Jeg kjente en liten dose melankoli tror jeg, men jeg kan ikke si noe sikkert. Det var vakkert og samtidig trist. Jeg følte ikke absolutt lykke, heller ikke absolutt elendighet. Skalaen var i midten. Dette er hva jeg følte, og dette har ikke endret seg siden den gang 💙.

Det beste jeg vil gi.

Jeg vil gjerne gi det beste jeg kan for neste år. Jeg vil gjerne komme videre i skolekursene mine og reise så mange turer jeg kan til flere europeiske land. Å føle at jeg kan synge bedre og begynne å skrive flere og flere tekster og komponere ulike vakre melodier. Jeg vil også gjerne komponere musikk i ulike filmer. Jeg har allerede litt erfaring fra musikkskolen jeg gikk på og jeg har komponert med gruppen min i ulike kortfilmer og eksperimentene var på mange timer. Det var en av de beste opplevelsene i livet mitt som jeg kunne tenke meg å gjenoppleve.

I mine neste blogger skal jeg skrive noen tips om hvordan alle kan studere bedre om avsluttende eksamener om første semester og ikke bare. Jeg skal også vise deg hvordan du kan gjøre livsstilen din mer interessant og hvilke videoer du bør se om gymnastikk og hvilke jeg liker best. Sannheten er at når vi begynner å gjøre noe, må vi fullføre det til slutten. Har jeg rett? Eller feil? Skriv ned tankene og spørsmålene dine i dette innlegget, så skal jeg svare deg snart. Vi skal tilbake til jobbene våre snart, og jeg ønsker det beste ❤️.