Det er en liten del av historielivet mitt

*Jeg tror tiden er endelig kommet for å fortelle deg og dele noen ting fra mitt personlige liv at selv om de ikke har forandret meg helt ennå, men jeg prøver å bli så god som mulig og stå på egne ben igjen, fordi jeg har vært lever i flere år et torturøst liv og veldig rart kan jeg si.

Jeg er en jente som elsket musikk fra det første øyeblikket hun virkelig følte det.

Jeg er en jente som virkelig elsker musikk. Fra første øyeblikk av livet følte jeg noe veldig sterkt som jeg ikke kan beskrive med ord om sang og musikk generelt. Jeg har en stor lidenskap inni meg, og det er å synge. Jeg liker å synge på gaten når jeg går, hjemme når jeg er alene og generelt når jeg er alene er det eneste jeg gjør er å synge med sjelen min. I hver historie er det mørke steder som ingen ønsker å ta dem ut, fordi han er redd for reaksjonene fra folket, men dette er helt normalt. Jeg vil bare fortelle deg små deler av disse hendelsene, og jeg vil at du følger nøye med.

Jeg har 4 års depresjon (jeg prøver fortsatt å beseire den).

Jeg vet godt at mange mennesker er deprimerte og fortsatt sliter med det. Du kan ikke slå det på en dag. Det er umulig. En av de mest naturlige og sikre måtene å bekjempe det på er med musikkens kraft. Musikk er en kilde til ro, avslapning og moro. Den har enorm kraft og kan reise deg til din egen imaginære verden og ha fantasien din så fri du vil, uten noen begrensninger og regler. Imidlertid, mellom virkeligheten og den imaginære verdenen, ønsker vi mange ganger å unnslippe og velge vår egen verden fordi vi egentlig ikke vil møte våre egne virkelige problemer.

Saken min startet med den totale null selvtilliten jeg hadde og fremdeles har. Jeg har ingen selvtillit i det hele tatt, og jeg føler meg virkelig ute av stand til å gjøre noe. Hele tiden har jeg i tankene forskjellige dårlige øyeblikk som jeg har sagt å skade noen eller kanskje noen dårlige gjerninger som jeg har gjort, og jeg glemmer helt de gode øyeblikkene jeg har levd i livet mitt. Jeg føler virkelig at jeg bare har mørke i tankene og ikke noe lys i det hele tatt. Som om alle andre rundt meg skjulte det for meg og prøver hele tiden å redusere meg.

Sannheten er at mange ganger folk rundt meg ydmyket meg og såret meg veldig dypt, og den bitre sannheten er at jeg hadde nådd et veldig ekstremt punkt med å ha selvmordstanker i tankene mine. (Sinnet vårt er det sterkeste av alle andre organer i kroppen vår, og vi må være nøye med det for ikke å miste kontrollen).

Hvordan musikk på sin egen måte kan frigjøre meg fra dette marerittet (og det prøver fortsatt).

Jeg personlig er en fan av klassisk musikk. Klassisk musikk har hjulpet meg mye med å få tilbake min gode psykologi tilbake (ennå ikke helt), men dessverre har det ennå ikke klart å få meg til å få tillit, men jeg tror på musikkens kraft. Bare kraften i sangen har gitt meg en sjanse til å ha en liten dose selvtillit. Dette er et veldig positivt skritt for meg selv, og jeg tror også at du kan takle depresjon av egen fri vilje, og ja jeg er her for å hjelpe deg, for tro meg, min kjære venn, du er ikke alene, og jeg vil være ved din side for å støtte deg og heve vår vekst sammen i dette marerittet og bli seirende. Musikk er et veldig kraftig våpen som du kan bruke med din egen stil og tro meg at du ikke vil angre på det.

Jeg er en fighter av depresjon, og jeg vil veldig gjerne hjelpe folk som har det samme problemet som meg fordi vi er livsfightere og vi alle kan oppnå alt sammen ❤.

Sannheten er at jeg alltid følte meg dårlig med kroppen min fordi jeg alltid ble bagatellisert av noen mennesker rundt meg, men jeg vet egentlig ikke hva jeg skal tro fordi jeg begynner å tro at jeg ikke er det. Jeg vil gjerne se hvilken skjønnhet jeg har, men dessverre har jeg ikke klart å se det ennå💛.

Takk for at du leser bloggen min og også du kan skrive meg i kommentarene dine bekymringer, spørsmålene dine og alt annet du vil ha. Åpne hjertet ditt og ikke vær redd. Hvis du ikke ønsker å skrive en kommentar, kan du sende meg en melding på facebook, instagram eller til og med twitter. Jeg vil svare deg så snart jeg kan.

4 kommentarer
  1. Jøsses.. Deg har jeg ikke sett her inne før.. Er du akkurat blitt tatt opp fra MiniBlogg, eller er du tilbake etter en pause?..
   Non the less, er det et viktig og interessant tema du tar opp her 🙂

   1. Hallo min kjære venn❤. Ja, jeg ble overført fra miniblogg til blogg.no og er veldig glad fordi du likte tema mitt. Jeg ønsket å gjøre bloggen min interessant. Jeg er ny her og liker veldig godt å lese andre blogger. Dere er alle fantastiske, og dere har mange øyeblikk og historier å dele 💛. Vi er en stor styrke, og det er virkelig mirakuløst😉💪.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg